Politika

Talán még sosem hazudott ennél cinikusabbat Kövér

Pestibulvar.hu

Mélyinterjút adott a katolikus rádiónak a házmesterelnök.


 

Ahogy arról a 444 is beszámolt, interjút adott a Magyar Katolikus Rádiónak Kövér László, az Országgyűlés elnöke. A komcsi fideszes politikus a már ismert panelekkel próbálta fárasztani a nagyérdeműt, beszélt a bevándorlásról, a migrációról és a végén szót ejtett a bevándorlás kérdéséről is.

 

Köver szerint “nagy baj lenne”, ha a “bevándorláspárti erők” nyernék a jövő évi EP-választást, de ezt a házelnök valószínűtlennek tartja. Mint mondta, optimista, és arra számít, hogy olyan elitcsere fog lezajlani jövőre, ami után kevésbé fogják “bántani” a magyarokat Brüsszelben, mint korábban.

Eddig tehát csak a szokásos dolgokról hadovált, ezek miatt már felháborodni sincs kedvünk. Mondott azonban valamit, ami még a veterán Kövér-interjúolvasókban is alaposan kiverheti a biztosítékot. A kommunista fideszes politikus szerint

MAGYARORSZÁGON NAGYOBB MÉRTÉKBEN ÉRVÉNYESÜL A SAJTÓ “SZÍNESSÉGE”, A SZÓLÁSSZABADSÁG, MINT A NYUGATI DEMOKRÁCIÁKBAN.

 


Sok felháborító dolgot tett/mondott már Kövér, a köteles beszólásától a vészkorszakot visszaidéző házmesterkedő parlamenti tiltogatásáig, de ennyire nyilvánvaló és aljas hazugságot talán még sosem mondott. Miközben független elemzések szerint is a magyar sajtó több mint 90 százaléka van már kormánypárti kezekben, amit nemrégiben betereltek egy gigaalapítvány alá (és amellyel csak tovább fogják egységesíteni a már eddig is vezényszóra hazudó propagandasajtót), van képe Kövérnek a jogállami keretek között működő nyugati sajtót vádolni sajtószabadság-ellenességgel.

FELTESSZÜK, SZABAD ÉG ALATT ADTA A RÁDIÓINTERJÚT, MERT HA LETT VOLNA PLAFON A FEJE FELETT, MÁR EGÉSZ BIZTOS, HOGY RÁSZAKADT VOLNA.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top