Politika

Egészen elképesztő, mire szór el újabb kétmilliárdot a kormány

Pestibulvar.hu

Alig akartuk elhinni.

Megjelent tegnap egy új kormányhatározat, amiben a tervek szerint a kormány a jövő évben 900 millió forinttal, 2020-ban pedig további másfél milliárd forinttal támogatná

KÉT MEXIKÓI (!) TEMPLOM FELÚJÍTÁSÁT.

 


Az egyik egy kolostortemplom Tepoztlan városában, a másik a mexikóvárosi Juarez negyedben található, a neve Jézus Szíve Templom. A két létesítmény tavaly egy földrengés során sérült meg.

A kormány olyannyira belelendült a hűtlen kezelést is felvető terv megvalósításába, hogy már fel is kérte a külügyminisztert, hogy folytassa le a szükséges tárgyalásokat a mexikói kormánnyal a projektről.

 

Jól olvasták, miközben tehát már az ország egyik legjobb kórházában, a Honvédben is ellehetetleníti a családbarát kormány a koraszülöttcentrum működtetését (mert annyira nem fizeti meg az osztályon dolgozókat), milliárdokat szór el két olyan templom renovalására, ahova jó eséllyel soha az életben nem fogja betenni a lábát magyar ember. Szólhat a taps.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top