Politika

Vissza a legsötétebb vészkorszakba: már 40 tanuló nyomta fel a tanárát

Pestibulvar.hu

A magyar történelem legsötétebb időszakait idéző adatokról Habony Árpád szennyportálja számolt be.






 

Már több mint 40 tanuló jelezte e-mailben, hogy tanára “kéretlen baloldali politizálást” folytat, de a bejelentések folyamatosan érkeznek – ezt a 888.hu nevű szennyportál közölte a Klubrádió kérdésére. A Klubrádió arra volt kíváncsi, eddig pontosan hány tanulótól érkezett bejelentés arról, hogy “baloldali véleménydiktatúrát” észlelnek a felsőoktatásban.

 

Ismeretes, az ország kerti törpéjének, G. Fodor Gábornak a lakájlapja korábban felhívást tett közzé, melyben arra buzdították a diákságot, hogy nyomják fel tanáraikat, ha “baloldali elhajlás” jeleit tapasztalnák náluk.

G. Fodor egyébként maga is tanított egykor az ELTE-n, amit azután kellett ott hagynia, hogy az egyetem etikai eljárást indított ellene a lapjában megjelent ocsmány szexista tartalom miatt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



1 Comment

1 Comment

  1. Romolusz Rémisz

    2018-12-12 at 05:19

    a Liliputyinnál is van kisebb Xar rakás????

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top