Politika

Fideszes politikust lőttek arcon egy vadászaton

hvg.hu

Vadászbalesetet szenvedett Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke.


 

24.hu azt írja, Tasi Sándor fideszes politikus még november végén szenvedett vadászbalesetet, Romániában sebesítették meg az arcán egy olyan vadászaton, amelyen magyarországi és határon túli magyar politikusok is részt vettek.

 

Tasi a portálnak elismerte, hogy meglőtték, de hozzátette: nem gondatlanság okozta a balesetet, hanem egy szerencsétlen véletlen folytán kapott sebet. „Vadásznyelven: a puskából leadott lövés után gurulatot kapott a sörét” – mondta. Úgy véli, ez a téli, fagyos időszakban gyakran előfordul.

 

Elmondta azt is, nem sikerült tisztázni, hogy ki adta le a balesetet okozó lövést. Az eset ugyanis egy fasorban történt, amikor a vadászat résztvevői madárra lőttek. Egyszerre több lövést is leadtak 30-40 méter távolságból, ezért nem lehetett megállapítani, honnan jött a lövedék.

 

Tasi az eset után kórházi ellátásra szorult, az arcán ki kellett metszeni a bőr alól a sörétet.

(Kiemelt kép: illusztráció)

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top