Belföld

Lezárták a Margit hidat a tüntetők – a híd teljes szélességében vonulnak

Még ennél is jobban akarják akadályozni a forgalmat.

 





 

 

Délután 5 óra óta gyűlt a tömeg a Parlament előtt, csütörtökre újabb tüntetést szervezetek a tegnap elfogadott túlóra törvény miatt.

A tömeg kezdetben a Kossuth téren gyülekezett, doboltak, rigmusokat skandáltak. 18 óra után elindultak a Margit híd felé. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hova tartanak, az egyik tüntető azt kiabálta, a Lánchídra mennek. Azt is mondta, “ha elegen vagyunk, minden hidat le tudunk zárni”, még nagyobb forgalmi fennakadást szeretnének elérni.

18.50 A tüntetők elindultak a Lánchíd felé.





 

18.40 A Margit hidat teljes szélességben elfoglalják, az autókat visszafordítják, nem tudnak a hídon közlekedni. Néhány perce ismét előkerültek a füstbombák és köd is van, így a tömeg végét nem is lehet látni. A tüntetéshez a Jobbik is csatlakozott a tömeg élén vonulnak.

 

 

Élő közvetítés a helyszínről:

UPDATE – A tüntetők elfoglalták a Lánchidat is!


 

 

 

 

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top