Politika

Gusztustalan kijelentést tett a magyarokról Orbán néppártos haverja

Pestibulvar.hu

Manfred Webert a Sargentini-jelentéssel kapcsolatos szavazásról kérdezték.


 

Madarat tolláról, embert barátjáról, tartja a mondás. Ez többszörösen is igaz a magyarokat módszeresen elnyomó és rajtuk zsarnokoskodó magyar kormányfőre és úgynevezett barátaira. Elég csak Putyinra, Erdoganra, Gruevszkire és a többi keleti despotára gondolni, és egyből meglátjuk, mennyire igaz a mondás.

 

De ha figyelmesebbek vagyunk, nem csak keleten, nyugaton is rálelhetünk az Orbánhoz hasonló elvtelen populistákra, és még csak Trumpig sem kell mennünk érte. Manfred Weber, a magyar miniszterelnök uniós pártcsaládjának, az Európai Néppártnak a csúcsjelöltje is kétségkívül ilyesmi figura. Mi mással lehetne magyarázni azt, hogy a minap Weber az uniós csúcsjelöltek sajtótájékoztatóján azt mondta:

“SZERETNÉK MINDENKIT EMLÉKEZTETNI, HOGY A 7-ES CIKKES SZAVAZÁSON MAGYARORSZÁG ELLEN SZAVAZTAM. NEM A FIDESZ, NEM ORBÁN VIKTOR ELLEN, HANEM AZ EGÉSZ ORSZÁG ELLEN!”

 

Emlékezetes, a jelentés megszavazásakor Orbán próbált azzal védekezni, hogy a szavazás valójában nem ellene, hanem az egész ország ellen irányult. Weber a Fidesz néhány szavazatáért cserébe képes tűzre dobni az európai értékeket, amikor támogatja a magyar kormányfő hazug retorikáját.

VAGY TALÁN TÉNYLEG ÚGY GONDOLNÁ, HOGY A TELJES MAGYAR TÁRSADALMAT FELELŐSSÉG ILLETI A JOGÁLLAM LEBONTÁSÁÉRT, A DIKTATÚRA KIÉPÍTÉSÉÉRT?

 


Nem tudjuk, melyik vet rosszabb fényt Weberre, ha annyira tudatlan, hogy nem tud különbséget tenni egy ország kártékony kormánya és a teljes politikai nemzet között, vagy ha annyira elvtelen, hogy nem is akar.

 

Bárhogy is legyen, egy biztos: aki néppárti jelöltre szavaz jövőre,

AZ A DEMOKRATIKUS EURÓPA ELLEN FOGLAL ÁLLÁST.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top