Politika

Három tüntetőt állítottak elő eddig pénteken a Kossuth téren

168ora.hu

Bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök a Kossuth téren – derül ki a rendőrség honlapján megjelent közleményből. Eszerint az „agresszíven viselkedő” – harmadik napja a rabszolgatörvény ellen tüntető – tömegből három férfi a rendőrökre támadt, nekirontott a sorfalnak. A férfiakat – akik közül egyikük az arcát maszkkal eltakarta – a rendőrök kiemelték a csoportosulásból és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítják.






 

A rendőrség emlékeztet rá, hogy az elmúlt két nap demonstrációinak biztosításakor 14 rendőr sérült meg. Az erőszakos, vandál cselekmények elkövetői között 11 büntetett előéletű volt. A törvényeket a demonstrálóknak is be kell tartaniuk. A rendőrség esküjéhez híven a rendet fenn fogja tartani, a törvénysértő rendbontókat pedig elő fogja állítani.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top