Politika

Beszóltak Orbánnak, már nem bírták elviselni a hazugságait

(MTI/AP pool/Yves Herman)

A napokban megtartott brüsszeli EU csúcstalálkozó után adott egy sajtótájékoztatót Jean-Claude Juncker az Európai Bizottság elnöke, aki beszédében komoly kritikát fogalmazott meg Orban Viktor miniszterelnökkel szemben – adta hírül a 444.hu.






 

A kettejük közötti ellenszenv már régóta fennáll, és ezt Juncker korábban se leplezte túlságosan, pedig anno a Fidesz és Orbán Juncker mellet kampányolt.
2015-ben pedig már úgy fogadta az Európai Bizottság elnöke Orbánt, hogy “Helló diktátor”.

 

A most tartott sajtótájékoztatón pedig arról beszélt Jean-Claude Juncker, hogy Orbán álhíreket terjeszt.

 

„Álhíreket nem csak az álhírterjesztők körében lehet találni. Világossá tettem az Európai Tanácsban, hogy néhány itt ülő miniszterelnök is álhíreket terjeszt. Például amikor Mr. Orbán azt mondja, hogy én vagyok felelős a Brexitért, az fake news. Amikor azt mondja, hogy a migránsok felelősek a Brexitért, fake news!”

– Mondta Juncker

 

Az elnök továbbá kifejtette, ahelyett, hogy másokra hárítják egyesek a felelősséget, másokat hibáztatnak, inkább mindenki nézzen szét a saját háza körül.

Itt pedig a 2015-ben készült videó, ahol Juncker diktátornak nevezi Orbánt:

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top