Politika

Rémisztő pletyka terjed a rendőrök között

Pestibulvar.hu

Egy vidékről Budapestre felrendelt rendőr csoportparancsnok osztotta meg velünk az alábbi információt. Azt állítja, mikor felérkeztek a Kossuth térre, az ottani kollégák azzal fogadták őket, hogy ne izguljanak, este 10-ig nem lesz semmi különös,

MAJD UTÁNA FOGNAK ÉRKEZNI KUBATOV EMBEREI, GÁZMASZKBAN.

 


Addig otthon pihennek, megvárják míg a rendőrök elfáradnak az ácsorgásban, és utána kezdenek el balhézni.

 

Az információt megerősíteni nem tudjuk, annak valóságtartalmára semmiféle bizonyítékunk nincs, de azt már láttuk, hogy mit műveltek Kubatov kigyúrt kopaszai Nyakó Istvánnal a választási irodánál, és arról is szivárogtak ki hangfelvételek, hogy a 2006-os eseményekben miként vettek részt fideszes politikusok. Valószínűleg, jól jönne a Fidesznek, ha sikerülne a mostani tüntetéseket úgy beállítania, hogy csak egy balhézó vandál tömeggel van dolgunk.

 

Ezért kérünk mindenkit, aki a tüntetéseken részt vesz, ne álljon be semmiféle olyan társaságba, amely a rendőröket kezdi provokálni, akik legnagyobb része eddig véleményünk szerint nagyon korrekten végezte a dolgát.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top