Politika

Megszólalt Hadházy Ákos akit kidobtak a biztonsági őrök az MTVA székházból

Pestibulvar.hu

Mint arról már beszámoltunk, a vasárnap délutáni tüntetés résztvevői az ellenzéki pártok képviselőivel az MTVA Óbudai székháza elé vonult, hogy beolvashassák öt pontos követelésüket.


 

A képviselők az épületben próbáltak találni valakit, akivel érdemben beszélhettek volna de nem jártak sikerrel, végül elhatározták, hogy bent éjszakáznak, hátha reggel több szerencsével járnak. A 13 képviselő egész éjjel próbált bejutni a stúdiókba, melyek ajtaját van ahol paravánnal takarták el és volt olyan is amelyiket bezárták és biztonsági őrök álltak elé.

 

Ezt követően Hadházy Ákos az egész éjjel tartó próbálkozást követően megpróbálta kikerülni a biztonsági szolgálat embereit, és kívülről szeretett volna felmenni a lépcsőn az emeletre de az őrök leteperték, fizikai erőszak alkalmazásával kivezették az épületből.

 

A székház előtt tartott egy rögtönzött sajtótájékoztatót Szél Bernadettel közösen, melynek videója itt nézhető meg:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top