Politika

Patthelyzet alakult ki az MTVA székházánál – A rendőrök se jutnak be az épületbe!

Pestibulvar.hu

Szél Bernadett videóban foglalta össze az elmúlt néhány óra eseményét.


 

A tüntetés után bent éjszakázó 13 képviselőt nem engedték szabadon mozogni a köztelevízió épületében a biztonsági szolgálat emberei. Hadházy Ákos megpróbálta kikerülni az őröket, és egy lépcső külső részén feljutni az emeletre, ahol beszélni szeretett volna valakivel, aki kompetens abban, hogy beolvashatják vagy nem a petíciójukat élő adásban.

 

Ezt követően az őrök erőszakkal kidobták Hadházi Ákos országgyűlési képviselőt az épületből, valamint Szél Bernadettet is kitessékelték. Mint ahogy azt a két képviselő elmondta, ez törvényellenes!

 

Az épületből kizárt képviselők rendőrségi bejelentést tettek, mivel jogszerűtlen volt az, ahogy őket kidobták, valamint értéktárgyaik, kabátjuk is bent maradt az épületben. A rendőrök végül megpróbáltak bejutni az MTVA székházába, de őket se engedték be. Jelenleg patthelyzet alakult ki.

 

Se a kint lévő két képviselő, se a rendőrök nem tudnak bejutni az épületbe, valamint a bent lévő köztelevízió munkatársai és a még bent tartózkodó képviselők se tudnak kijutni az épületből.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top