Politika

Visszatért az ÁVH: a belügy adhatott utasítást a képviselők bántalmazására

Pestibulvar.hu

Rákosi Mátyás most elmorzsolhat egy könnycseppet a pokolban.






 

A köztévé biztonságát ellátó fegyveres erők a legújabb hírek szerint a Belügyminisztériumnak, az Alkotmányvédelmi Hivatalnak és a Honvédelmi Minisztériumnak felelnek. Amennyiben ez tényleg így van, akkor az azt jelenti, hogy

A BELÜGY ADHATOTT UTASÍTÁST ARRA, HOGY BÁNTALMAZZÁK AZ ELLENZÉK MENTELMI JOGGAL BÍRÓ KÉPVISELŐIT.

 

Elég valószínűtlennek tűnik ugyanis, hogy az őrök mindenféle feljebbvalói egyeztetés nélkül, saját szakállukra cselekedtek volna egy ilyen fajsúlyú ügyben. További aggodalomra ad okot, hogy a rendőrség szemlátomást nem foglalkozik a nyilvánvaló jogsértéssel, és hagyja, hogy egy tucat biztonsági őr rendelkezzen helyettük az állami erőszakmonopólium kiváltságával. Ebből levonható, hogy

MÁR NEM A TÖRVÉNY A LEGFŐBB ÚR AZ ORSZÁGBAN,

nem a törvénynek kötelesek beszámolni a rend őrei, hanem valakinek, akinek utasításai a törvény felett állnak. Lehet tippelni, vajon kiről van szó.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top