Politika

Mindennek az alja: a hajléktalanok után most a rászoruló gyerekekbe rúgnak bele

Pestibulvar.hu

Mindezt ráadásul karácsony előtt.






 

Politikai okokból fújhatták le a rászoruló gyerekek pizzapartiját – értesült az Index. Keszthelyen Molnár Tibor, egy helyi középiskolás tanár – aki korábban az Együtt térségbeli választókerületi elnöke volt, de tavasz óta felhagyott az aktív politizálással – próbált magánemberként egy civil társasággal karácsonyi pizzapartit tartani a rászoruló gyerekeknek.

 

Felkérték a helyi általános iskolák igazgatóit, hogy gyűjtsenek össze iskolánként 20-30 gyereket, akiknek megtartanának egy kis összejövetelt – pizzával, táncházzal és bűvésszel -, hogy kiszakadhassanak kicsit a megszokott közegükből. Magánemberek még több mint százezer forintot is felajánlottak az esemény megszervezésére. Nem számítottak azonban arra, hogy a helyi hatalom a jótékonykodást is monopolizálni akarja a környéken, ezért alaposan meglepte őket, amikor

A RENDEZVÉNYNEK HELYT ADÓ INTÉZMÉNY VEZETŐJE NÉHÁNY NAPJA “POLITIKAI OKOK” MIATT LEFÚJTA AZ EGÉSZET.

 






Az Index telefonon utolérte Szabó Károlyt, aki a centrumot vezeti, ő azzal hárított, hogy feléjük semmilyen hivatalos megkeresés nem érkezett. Azt Molnár is elismerte, hogy csak szóban kötöttek megállapodást, de ez szerinte nem indokolhatja az esemény lemondását.

„A VÁROSBAN KÖZISMERT POLITIKAI PREFERENCIÁJA MIATT ABSZOLÚT SEMLEGES, A KÖZÉLETBEN RÉSZT NEM VEVŐ SZERVEZŐK MUNKÁJÁT TETTÉK TÖNKRE, ÉS FOSZTOTTAK MEG SZÁZ GYERMEKET EGY KARÁCSONYI ÉLMÉNYTŐL”

– idézte a férfit az Index.

A családok évében tehát nem elég, hogy elvették a lakástakarékot az emberektől, nem elég, hogy családok ezreivel babrálhatnak ki a rabszolgatörvénnyel, most még a hajléktalanok után a rászoruló gyerekekbe is belerúgnának, pusztán azért, hogy ne tudjon jó pontokat szerezni egy olyan ember a helyieknél, aki nem tagja a Fidesznek.

 

Két klasszikussal élve: Önöknek is boldog karácsonyt! És persze boldog új évet!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top