Belföld

Ordítasz: A TV2 élőben kapcsolta Oszter Sándor villáját, mert a fideszes művésznek elromlott a gázkazánja (+videó)

A korábban Soros Györgyről, Hadházy Ákosról, Gyurcsány Ferencről vagy éppen Juhász Péterről hazudozó, számtalan rágalmazási pert elveszítő TV2 ezúttal a talpnyalásban döntött rekordot.

 

A fideszes kanális ugyanis péntek reggel élő adásban kapcsolta Lázár Jánosvadászhaverjának, Oszter Sándornak a diósjenői villáját – abból az alkalomból, hogy a fideszes művésznek -kapaszkodj!- elromlott a gázkazánja.

A TV2 “riportere” a kezében egy hatalmas hőmérővel (amely 15 fokot mutatott) járta be a villát, ahol Oszter felesége, Failoni Donatella arról panaszkodott neki:

“Nem lehet zongorázni, mert odafagynak az ujjaim!”

Oszter pedig elmondta: több millió forintjába került a gázkazán beszerelése, most mégis fával és palackos gázzal kell kifűtenie a villát.

 

Ja, egyébként tegnap megfagyott egy férfi a Bosnyák téri buszmegállóban, ám ez valahogy elkerülte a TV2 szerkesztőinek figyelmét.

Itt a videó, klikkre indul:

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top