Politika

Most fizette ki a repülőjegyet? Megint jól járt az Orbánt fuvarozó oligarcha!

Pestibulvar.hu

Azt már tudjuk, hiszen a miniszterelnök a parlamentben is büszkén vállalta, hogy minden Videoton meccsre eljár, és ha külföldön játszik a csapat, akkor Garancsi István magán luxusrepülőjével utazik.


 

Persze, a miniszterelnöki vagyonnyilatkozat szerint erre nem telik neki, tehát csakis ingyen utazhat, ami erőteljesen szabálytalan, és korrupciós kérdéseket vet fel, ugyanis Garancsi cégei jelentős állami megrendeléseket kapnak. Itt a legújabb tétel, ami nem csak egy kis morzsának tűnik:

2,9 MILLIÁRD FORINT TÁMOGATÁST KAPOTT A  CÉGE, A CDHT HOTEL PROJEKT KFT., AMELY TIHANYBAN ÉPÍT KASTÉLYSZÁLLÓT ÉS TRÉNINGKÖZPONTOT.

 

Nos, 2,9 milliárd forint ajándék, kicsit soknak tűnik egy-két repülőútért. Az a megérzésünk, hogy több van itt a háttérben, tovább folyik a teljes magyar turizmus lenyúlása, lassan már nincs szálloda az országban, amely ne valamelyik fideszes oligarcha kezében lenne.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top