Politika

Orbán egyik legnagyobb hazugságára derült fény: ezt biztos mindenhol elhallgatják

Pestibulvar.hu

Az Eurostat adatai alapján nagyon úgy tűnik, hogy nem Soros, hanem inkább a miniszterelnök az, aki a Nyugat-Európába irányuló migrációt támogatja.






 

Három magyarországi is van a 15 leggyorsabban elnéptelenedő európai régió között – derül ki az Eurostatlegfrissebb adataiból. Dél-Alföldön, a Dél-Dunántúlon és Észak-Magyarországon 6 százalékot meghaladó mértékben csökkent a lakosság száma 2009 és 2018 között.

 

Az adatokból kivehető, hogy miközben a közép-európai régió szegényebb területeiről menekülnek az emberek, a nyugati nagyvárosok továbbra is nőnek, a top 10-be három londoni régió, Bécs és Brüsszel is bekerült. De nem csak országok között figyelhető meg a migráció, Magyarországon belül is zajlik, Budapesten és Pest megyében is nőtt a lakosság.






Miközben tehát Orbánék folyamatosan felszólalnak a migráció ellen, látható, hogy az elmúlt kormányzásaik alatt

LÉNYEGÉBEN SEMMIT NEM TETTEK AZÉRT, HOGY MEGAKADÁLYOZZÁK A MAGYAROK ELVÁNDORLÁSÁT.

 

Hiába nyerték meg vidéken a választást, az adatokból látható, hogy a kormány politikája valójában pont a vidékieket sújtja elsősorban, egyre kilátástalanabbak a lehetőségeik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top