Politika

Semjén a nem látható “ellensereg” elleni küzdelemre szólította fel a népet!

Kép: Illyés Tibor / MTI

Mint arról már beszámoltunk, március 15-én ünnepi beszédet tartott Orbán Viktor miniszterelnök, aki szakítva a hagyományokkal, idén nem Soros Györgyről, Brüsszelről és a brüsszeli bürokratákról beszélt, hanem egy sötét, rémisztő birodalom egyre növekvő árnyékáról, mely megpróbál minket bekebelezni.






 

A ‘hagyomány’ megtörése vélhetően azért történhetett meg, mert pár nappal az ünnepség előtt Manfred Weber az Európai Néppárt elnöke személyesen kereste fel Orbánt Budapesten, ahol az EPP elnöke szerint nem tárgyalás folyt, hanem egyszerűen és világosan közölte Orbánnal, ha nem hagy fel EU-ellenességével, akkor az a legsúlyosabb következményeket vonja maga után.

 

A nemzeti ünnep alkalmából, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is tartott egy beszédet Aradon. A KDNP elnöke ahelyett, hogy ő is felvázolt volna egy birodalmat, mely romba készül dönteni Európát, inkább lényegre törően és egyszerűen elmondta, hogy veszélyben a haza, a nemzet, a szabadság, minden és mindenki – közölte a 444.hu.






“MA IS VESZÉLYBEN A JÖVŐ, DE NEM CSUPÁN A MI JÖVŐNK. 48-49-BEN SEM VOLT KÖNNYŰ A HELYZET, DE AKKOR LEGALÁBB LÁTHATÓ VOLT PONTOSAN, HOGY KIK ELLEN HARCOLUNK. NAPJAINKBAN MÁR NEM LÁTHATÓ ILYEN NYILVÁNVALÓAN AZ ELLENSEREG, CSAK ROPPANT HATÁSA MINDENÜTT. POLITIKÁBAN, GAZDASÁGBAN, TÁRSDALOMBAN, MAGÁNÉLETBEN, SZOKÁSOKBAN ÉS DIVATOKBAN, LASSAN MÁR A FEJEKBEN IS, MINDENÜTT.”

 

Hozzátette, “az európai választások előtt őseink és hőseink azt üzenik nekünk, hogy mindnyájunknak el kell menni, és politikai akaratunk kifejezésével megvédeni értékeinket és érdekeinket Európában”.

 

Lényegében Semjén is megpróbálta a hallgatósága tudtára adni, hogy hadban állunk azokkal szemben, akik Magyarország és egész Európát jövőjét veszélyeztetik, csak épp a miniszterelnök-helyettes még azt se tudta megfogalmazni, kik is igazán az ellenségeink.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top