Belföld

Hadházy legújabb lépése olyannyira zseniális, hogy fix, hogy Orbán kitért a hitéből, de minimum kellett egy extra adag “nyugibogyi”

Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő üzenete

 

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a közelmúltban bemutatott egymilliós sportnap (amelyen három ember focizott egy deszkabudi előtt) nem kivételes, hanem inkább ez a szabály.

A legújabb, csütörtöki Korrupcióinfón Hadházy Ákos összegyűjtött egy csokorral azokból a “rendezvényekből”, amiket sokszor a legnyomorultabb helyzetű kis falvakban, alkalmanként 500 ezer, egymillió forintos EU-támogatásból egy erre szakosodott budapesti céghálózat vállalt el.

Ezekről a groteszk, vicces “eseményekről” messziről látszik, hogy cinikus bűnözők állították össze őket, akik a rutinszerű “sport és egészségnapok” betervezése közben szórakoztak is egy kicsit a poénos rendezvények kitalálásával.

 

Ilyen például a Gersekaráton (egy 600 lelkes falu Vas megyében) “megvalósított” autómentes családi nap, amelyen állítólag 60 fő vett részt, és amiért 500 ezer forintot számolt fel az erre szakosodott cég. Egy másik példa: A Zala megyei Reziben önéletrajzíró tanfolyamot szerveztek, kétszer 20 főnek, egyenként 30 órában, egymillió forintért.

A módszer ismert: A pénzt önkormányzati szövetségek nyerik el, majd egy közbeszerzésen azonnal megbíznak budapesti cégeket a “rendezvényszervezéssel”. A legszegényebbek felemelése címén eltapsolt pénzek egyetlen céghálózathoz jutnak. A csalókat módszeres ellenőrzés nélkül nehéz megfogni, de nem lehetetlen: Tótkomlóson egy önkormányzati képviselő buktatta le a hamis jelenléti íveket gyártókat.

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top