Politika

Der Spiegel: Orbán kampánya olyan üzeneteket tartalmaz, mint a szélsőjobboldali terroristáké!

A befolyásos német lap nem kertelt, amikor Magyarország 2-2,5 millió megvezetett embernek köszönhetően felszínen maradó miniszterelnökét jellemezte. Orbánt itthon és külföldön már sokféle jelzővel illeték, méghozzá nem ok nélkül. Úgy tűnik, most szintet lépett. 






A cikkben kiemelik, hogy Orbán ismét megszegte ígéretét, miszerint az EP-választás kampányában nem támadja tovább az EU-t, ráadásul összeesküvés-elméleteket gyárt, amikor az EU által migránsvízumokkal, bankkártyákkal ellátott iszlamista tömegekről beszél. A lap megállapítja, hogy ilyen üzeneteket csak szélsőjobbos terroristáktól, például Brenton Tarrant vagy Anders Breivik szájából lehet hallani.

 

Orbán hangzatos hétpontos tervéről azt írják: 

“hamisak vagy a felismerhetetlenségig ki vannak forgatva.”

Az Orbán-kormány évek óta kizárólag saját szavazóinak kommunikál. Ezen tömeg mozgatására pedig a migráns, Soros, Brüsszel, EU, ellenség, veszély kulcsszavak kombinálása (egyelőre) maximálisan elegendőnek bizonyult. Az országban élő emberek többsége ezzel szemben, a külföldi politikusokhoz, lapokhoz hasonlóan pontosan látja, hogy Orbán mivé lett és milyen irányba taszítja az országot, így vele kapcsolatban ma már a diktátorokhoz, vagy a szélsőjobbos terroristákhoz való hasonlítás egyáltalán nem újszerű, és cseppet sem meghökkentő, vagy túlzó jelenség. Ennél több érvet pedig – bár estig lehetne sorolni – nem is kell elmondani azzal kapcsolatban, mekkora a tét az idei választásokon, ahol részben arra a kérdésre is választ kapunk majd, hogy






“Vajon meddig lehet sikerrel folytatni a valódi program nélküli, kizárólag egy adott bázis agymosásával fenntartott, pusztító kormányzást?”

Forrás: Zsúrpubi | f2




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top