Politika

Ezeknek a számoknak nem fog örülni Orbán: bukás lehet a vége tavasszal

Pestibulvar.hu

A Pulzus közvélemény kutató cég az Európai Unióhoz viszonyáról kérdezte az embereket, és igen meglepő eredmények születtek, amik bizony komoly hatással lehetnek a közelgő EU parlamenti választások kimenetelére is. A választók fele azt gondolja, hogy

AMIKOR ORBÁN VIKTOR AZT HANGOZTATJA, HOGY A MAGYAR ÉRDEKET VÉDI BRÜSSZELLEL SZEMBEN, AKKOR VALÓJÁBAN A SAJÁT HATALMI AMBÍCIÓIT SZOLGÁLJA.

 






Orbánnak csak a választók 34 százalékát sikerült megtévesztenie, csak ők hiszik el, hogy a Brüsszellel szemben megfogalmazott mondatok Magyarország érdekében hangzanak el. Az EP-kampány kezdetén úgy tűnik, az ország lakossága jóval józanabbul viszonyul az unióhoz, mint azt a kormányzati propaganda alapján gondolhattuk volna.

 

Az is említésre méltó, hogy bár Orbánék kézzel-lábbal tiltakoznak ellene, az emberek majdnem 60 százaléka az Európai Ügyészségre is igent mond, ami azt jelenti, hogy a Fidesz szavazótáborának egy része is támogatná, ha Magyarország és az EU közösen lépne fel a bűnözés ellen – akkor is ha korrupcióról, illetve az uniós pénzek felhasználásáról van szó.






Az alábbi ábra a Népszavától származik, amely jól mutatja, az említett területek mindegyikében óriási a fölénye azoknak, akik az EU-val való szoros együttműködést támogatják.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top