Politika

“Tudod ba**dmeg, ki vagyok én?” – Kidobták egy taxiból Orbán Ráhel férjét!

fuggetlennemzet.hu

A miniszterelnök veje, unokájának apja csütörtök éjfél körül a családi vállalkozásban működő Fröccs Teraszról tovább indult az éjszakába – számoltak be többen is az esetről. 






Bevágta magát egy taxiba és bemondta az egyik margitszigeti szórakozóhely címét. A taxi ura ekkor megkérdezte, hol akar kiszállni, mert a szigetre nem hajthat be, mire érkezett a válasz, hogy a lehajtónál. A sofőr közlésére, miszerint ott is tilos a megállás, így folytatódott a párbeszéd:

– Állj csak meg ott, ba**dmeg!

– De nem lehet, mert be van kamerázva, és én nem akarok szabályt sérteni – mondta ekkor még csendesen a „leba**dmegelt” pilóta.

– Tudod ba**dmeg, ki vagyok én?






– Nem ba**dmeg, emelte meg a hangját ekkor már a sofőr is.

– Majd megtudod,ha kirúgatlak! – süvöltötte az ifjú nemes, vagy azért mert akkor vette agyra, hogy van e honban olyan ember, aki nem ismeri fel, vagy mert egyébként is régen elszokott attól, hogy neki valaki nemet mondjon.

– Szállj ki azonnal! – ordított ekkor már – átvéve a stílust – a vezető is, ettől a hangtól viszont Tiborc annyira berezelt, hogy majdnem kitépte az ajtót, úgy menekült.






Különös dolgok történnek mostanság az országban, és nem csak az éjszakában, de a mindennapokban is, hiszen az új uralkodó osztály úgy érzi, már bármit megengedhet magának, csalhat, lophat, hazudhat, elfelejthet beírni az adóbevallásába csekélyke 1 milliárdot, nem kell megjelennie a kihallgatáson még akkor sem – sőt különösen akkor nem – ha az OLAF, az Európai Csalásellenes Hivatal kéri. Elhajthatja az érdeklődő újságírókat, lenézheti, etetheti a választót, beépítheti a Város Ligetet, magánpénzzé konvertálhatja a közét, amely így „elveszti közpénz jellegét”, átépítheti a múltunka,t felülírhatja a történelmünket.

Forrás: Városikurir | f2




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top