Politika

Megszólalt Soros György: nem rejtette véka alá a véleményét Orbán Viktorról

The Nation folyóirat és a Fertel Alapítvány minden évben kiosztja a Don Ridenhourról elnevezett bátorság-díját. A vietnami háború veteránja, Ridenhour volz az, aki feltárta a My Lai-i  mészárlás részleteit.


 

Idén a díjat Soros György kapta, aki elfogadó beszédében kiemelte, hogy az elismerést olyan időszakban ítélték neki amikor az általa vallott nyílt társadalom eszméje világszerte támadás alatt áll, és a díjat azok nevében szeretné átvenni akikkel az évek folyamán együtt dolgozott, és akik közül a hatalmon lévők most sokakat el akarnak hallgattatni.

 

A Washingtonban rendezett díjátadón Soros György kitért Orbán Viktorra is:

“EGY SZUPERGONOSZT KREÁLT BELŐLEM, AKI ÖSSZEESKÜVÉST SZŐ A MAGYAR NEMZET KERESZTÉNY IDENTITÁSÁNAK ELPUSZTÍTÁSÁRA.”

 

A díjjal járó 10 ezer dollárt Soros György az angol nyelvű Hungarian Spectrum blognak ajánlotta fel, amely szerinte fontos feladatot tölt be azzal, hogy az egész világ számára elérhetővé teszi azt, amit Orbán Viktor odahaza  mond – írja a Népszava.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top