Politika

Kínlódnak a fideszesek, nem ezt várták a kampányban

Pestibulvar.hu

Nem jó hírek érkeznek Kubatov Gáborhoz, az elhíresült listájával kapcsolatban. Úgy tűnik, az emberek kezdik megunni a Fidesz politikai listázását, és egyre többen utasítják vissza.






“KÍNUNKBAN MÁR A PARKOLÓKBAN VADÁSZUNK ÉPPEN BE- VAGY KISZÁLLNI KÉSZÜLŐ EMBEREKRE, MERT AZ ALÁÍRÓ PULTHOZ MÁR SENKI SEM JÖN ODA, MINT RÉGEN.”

– mondja egy megyeszékhely fideszes aktivistája. Egy másik budapesti aktivista arról számolt be, hogy már az Orbán hét pontját támogató ívet is igen nehéz aláíratni azokkal, akik nem a törzsszavazókhoz tartoznak a kiadott íveken, ahonnan be kell gyűjteni az aláírást.

 

Legutóbb pedig a HVG értesült róla, hogy a VIII. kerületben egy közös képviselő szégyenült meg a lakógyűlésen, amikor alá akart íratni a Kubatov listát, állítólag egy önkormányzati dolgozó kérésére. Az ilyenfajta aláírásgyűjtések egyébként teljesen haszontalanok, és

CSAK A TELJES TANÁCSTALANSÁGOT MUTATJÁK, AMI AZ AKTIVISTA GÁRDÁBAN ÉRZÉKELHETŐ.

 






Attól, hogy valaki egy remélt homlokzatfelújítás miatt egy papírra rábiggyeszti a nevét, még korántsem válik automatikusan Fidesz szavazóvá. Mára eltűntek az utcáról a hagyományos aktivisták, és csak azokat lehet rávenni aláírásgyűjtésre, akik kapnak valamiféle juttatást a Fidesztől, vagy az általuk vezetett önkormányzattól. Mára csak zsoldosai maradtak Orbánnak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top