Politika

Ez még hiányzott: A Fidesz szellemóriása is megszólalt Bangóné patkányozásáról (+videó)

nyugatifeny.hu

Így lett “tökéletes” a sztori!






Nem véletlen elszólás, hanem tudatosan megtervezett akció volt a szocialisták patkányozása – állítja a Fidesz alelnöke. Németh Szilárd a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta: azzal, hogy Ujhelyi István a botrány után patkánykormánynak nevezte az Orbán-kabinetet, pártszintre emelte a gyűlölködést.

 

A Fidesz politikusa közölte: tovább folytatják a tájékoztató kampányt arról, hogy mit gondol az MSZP a Fidesz szimpatizánsairól.

„Mögöttem ülnek (a parlamentben) Gyurcsány Ferenc, mellette Bangóné és mellette pedig Vadai Ágnes. Tehát ők hárman egy nagyon komoly triumvirátust alkotnak.

 






Azt gondolom, hogy az a közbeszéd stílus, nem is tudom lehet-e ezt a szót használna, amit ők művelnek, akár ott sutyorogva csendben, akár pedig hangosan kimondva vagy épp balhézva, mint december 12-én az elfogadhatatlan.”

– fogalmazott Németh Szilárd. Hozzátette: látszik, hogy a baloldal készül az ilyesmire. Szerinte ez jól látszik a MTVA-s színjátékukból.

 

Németh Szilárd szerint Bangóné kijelentésének üzenet az, hogy aki a Fidesz politikájával egyetért, az patkány. A Fidesz alelnöke elmondta: a 2016-os népszavazáson 3,4 millió ember támogatta a kormány és a Fidesz politikáját.

 

Magyarországon minimum 3,4 millió emberről állított ilyen durva dolgot Bangóné, és ezért nincs helye a parlamentben, és ezért kell lemondania vagy visszavonni a mandátumát – tette hozzá a Fidesz szellemi nehéztüzérsége.

 

Videó:






 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top