Politika

Puzsér újabb szintet ugrott: szórólapon gyalázza az ellenzéket

168ora.hu

Naszályi Márta agresszív balliberális rettegő, Tüttő Kata milliárdos ingatlanmutyi kapcsán került be a hírekbe, Horváth Csaba beteges hazudozó, Nidermüller Péter szektás Gyurcsány-fanatikus, stb.






Puzsér Róbert, az LMP és a Jobbik által támogatott főpolgármester-jelölt tiltakozása jeléül személyeskedéstől sem mentes szórólapon fogja terjeszteni a véleményét a már bemutatott ellenzéki polgármesterjelöltekről – írja az Index.

 

Puzsér már többször nyilvánvalóvá tette, hogy nem ért egyet az MSZP-DK-Momentum-Párbeszéd megállapodással, amelyben nincs benne az LMP és a Jobbik. (Az LMP ugyan részt vett a tárgyalásokon, de nem állapodott meg a többiekkel, a Jobbik részvételének szükségességéről nincs konszenzus).






 

Puzsér Róbert márpedig a teljes összefogást támogatja, ugyanis szerinte a NER kisöpréséhez a kerületekből teljes ellenzéki együttműködésre van szükség Budapesten is, amihez szükség van az ellenzéki pártok közötti korrekt megállapodásra –  írta közleményében a Sétáló Budapest. Puzsér szeretne egy közös budapesti minimumprogramot, illetve olyan kerületi elosztást, amely a tavalyi parlamenti, illetve a mostani EP-választáson alapul – emlékeztet a lap.

 

Mint Puzsér a mai bejegyzésben írja, „Momentum–MSZP–DK-koalíció nem akarja leváltani a Fideszt, nincs gondolatuk Budapestről, tovább akarják működtetni a mutyijaikat a Fidesszel (lsd.: parkolási maffia).

Nem alternatívái Tarlósnak, hanem az üzletfelei a Fidesznek.

 

A harmadik kétharmados vereség után az ország többi településén képes a régi baloldal tisztességgel együttműködni, közös ellenzéki szövetséget felállítani a választás előtt. Budapesten, ahol még mindig viszonylag erősek (bár centrumszavazó több van a városban), viszont továbbra is azt a rövidlátó, arrogáns, korrupt politikát folytatják, ami három kétharmadhoz és két ciklus Tarlóshoz vezetett. Nem a Fideszt akarják megverni, hanem a most formálódó politikai centrumot próbálják felszalámizni.”

 

A megmondó-celeb a Sétáló Budapest Facebook-oldalán nyíltan meg is vallotta, mi a véleménye az egyes ellenzéki kerületi jelöltekről, akiket három kategóriába sorol:

Fotó: FacebookSétáló Budapest






forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top