Politika

Oké, ennél elegánsabban még nem küldték el Kocsis Mátét a vérbe

nyugatifeny.hu

Gábor György vallástudós mai posztját változtatás nélkül adjuk közre.


Kocsis Máté fideszes politikus. Továbbá a MIÉP ifjúsági szervezetének volt aktivistája, az FTC alelnöke, a Kézilabda Szövetség elnöke, szeret focizni.

 

Thomas Jefferson az Egyesült Államok harmadik elnöke, a függetlenségi nyilatkozat első fogalmazványának szerzője. Politikus, továbbá építész, régész, matematikus, paleontológus, nyelvész.

 

Kocsis Máté azt mondta, hogy már nem az ellenzéki politikusok, hanem a sajtó és az újságírók a Fidesz ellenfelei. (Elhangzott a Fidesz józsefvárosi lakossági fórumán, 2019 májusában)


Thomas Jefferson azt mondta, hogy „ha döntenem kéne arról, kormányunk legyen-e újságok nélkül vagy újságok kormány nélkül, egy pillanatig se haboznék, és az utóbbit választanám.” (Thomas Jefferson levele Edward Carringtonhoz, Párizs, 1787. január 16.)

 

Gábor György (Facebook) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top