Politika

Durva bakit követtek el – véletlenül kiderült, kik mozgatják a szálakat

Habony Árpád (b) Rogán Antallal (j) trécsel // kép: MTI

A Ripost nevű, papírra nyomtatott sajtóterméknek bár bizonyítottan nincs köze a Fidesz médiabirodalmához, de tudvalevő, hogy a főszerkesztő Ómolnár Miklós közeli kapcsolatot ápol Habony Árpáddal.


 

Az újság nyomdatermék bulvár témában nyomul, de valahogy mindig úgy, ahogy azt éppen a Fidesz érdeke kívánja. A Ripost közölte annak idején az olasz paparazzo, Andrea Belmonte megrendelésre készített lesifotóit az FHB elnök, Spéder Zoltán magánéletéről, valamint ugyancsak ők “leplezték le” az akkor még Jobbik frakcióvezető, Volner Jánost, aki egy nővel félrevonult egy bozótosba. Volner ma a Mi Hazánk mozgalom oszlopos tagja.

 

Ha valakinek nem volt eddig világos, hogy kinek a kiadványa a Ripost, most saját szemével meggyőződhet róla! Már nem is veszik a fáradtságot, hogy eltitkolják, egyenesen a fidesz.hu híreit veszik át, egyszerű pártlapként működve.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top