Politika

Frappáns jelzővel égették be Deutschot – annyira kiakadt, hogy kamerák előtt kezdett hisztizni

Pestibulvar.hu

Ezúttal a Jobbik frakcióvezető-helyettese találta meg magának a Fidesz EP-képviselőjét.
 

“Csatlakozott az eldurvult ellenzéki kampányhoz a Jobbik” – harsogja a kormánymédia. A Fidesz szerint Bangóné Borbély Ildikó patkányozása után most a Jobbik budapesti elnöke és az egyik frakcióvezető-helyettese vetemedett durva kijelentésekre. Stummer István disznóknak és gazembereknek nevezte a kormány tagjait, Szilágyi György pedig azt mondta:

NEVETSÉGES, HOGY MIKÖZBEN A KORMÁNY TÖRVÉNNYEL ÜLDÖZI A HAJLÉKTALANOKAT, EP-KÉPVISELŐJE MAGA IS ÚGY NÉZ KI, MINT EGY HAJLÉKTALAN.

 

Értette ez alatt Deutsch Tamást. Az érintett ezen annyira felszívta magát, hogy egy külön sajtótájékoztatót is összehívott, ahol elhisztizte a panaszát. Úgy fogalmazott: nem lepte meg, hogy a Jobbik is csatlakozott a szocialisták “ellenzéki szidalomcunamijához”.
Aki a videóra is kíváncsi, az ezen a linken megtekintheti.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top