Politika

Csupa pénzügyi zseni: ők lettek az új pénzügyi elit!

Pestibulvar.hu

Az elmúlt években igencsak átrendeződött az magyar elitet felsoroló lista. A 24.hu megnézte, hogy 2009 és 2019 között kik azok, akik újonnan kerültek fel a 100 leggazdagabbak listájára, és mennyit gyűjtöttek össze az évek alatt.
 

Kiderült, 10 év alatt 55 név került le a listáról és jött a helyükre új,

EZEK KÖZÖTT PEDIG LEGALÁBB KÉT TUCAT OLYAN NÉV SZEREPEL, AKIK JÓ VISZONYT ÁPOLNAK A JELENLEGI KORMÁNYZATTAL.

 

Olyan nincs, hogy valaki a regnáló hatalom ellen legyen, ezt mindannyian megtanultuk az elmúlt 20 évben. Naivitás, hogy lehet itt vitézkedni. Dehogy lehet. – mondta Leisztinger Tamás

A LAP ÖSSZESÍTÉSE SZERINT 10 ÉV ALATT A KORMÁNYHOZ KÖZELÁLLÓ SZEMÉLYEK, AKIK A LISTÁRA FELKERÜLTEK, KÖZEL 1000 MILLIÁRD FORINTOT GYŰJTÖTTEK ÖSSZE ÉS HALMOZTAK FEL MAGUKNAK.

 

A lista élén természetesen Mészáros Lőrinc szerepel, aki 2010 előtt jóformán semmit sem tudott felmutatni, azóta pedig 296 milliárd forintot büszke tulajdonosa.
Őt követi Szíjj László a Duna Aszfalt tulajdonosa 110 milliárd forinttal, majd Garancsi István, aki Orbán Viktort szokta reptetni, ő 66 milliárddal lett gazdagabb.
Paár Attila, Orbán vejének egykori üzlettársa is a listán ékeskedik 43 milliárd forinttal, de persze Tiborcz István is felkerült rá, aki 2009 óta összegyűjtött 35 milliárdot.

 

A listát lehetne még folytatni, de ők a legszembeötlőbbek!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top