Politika

Totális zűrzavar a Fidesznél: ennél jobban nem tudták volna megkavarni

Fotó: MTI

Teljes a káosz a Fidesznél, nem tudnak mit kezdeni a Szegedet vezető Botka Lászlóval. Nem működött a lejárató kampány, nem vállalja a polgármester jelöltséget senki a Fideszből, és azzal sem tudnak mit kezdeni, hogy Botka pótolta a szegedi nyugdíjasokat a kieső nyugdíjemelés miatt. Szegeden minden szegedi nyugdíjas alanyi jogon 10 ezer forintot kap a várostól, kompenzálva az elmaradt nyugdíjemelést , és minden szegedi általános iskolás gyerek iskolakezdését 10 ezer forinttal segíti majd az önkormányzat.




 

Először elkezdték őrült módon támadni, “aljasnak és számítónak nevezték”, “számolatlan ígérgetésnek” titulálták a segítséget, Bartha László egykori szegedi fideszes polgármester pedig egyenesen azt a kérdést szegezte neki, hogy:

“Ennyit ér Önnek egy szavazat? Tízezer forintot? Mit gondol a szegedi polgárokról, Polgármester Úr? Ennyire ostobának és olcsónak tartja az embereket?”

 

Ez kissé zavaróan jött át a közvéleményben, hiszen mindenki tudja, hogy a Fidesz kormány rendszeresen küldi az Erzsébet utalványokat a nyugdíjasoknak választások előtt, így mintha komoly önkritikát is gyakorolt volna a fideszes politikus. Ez sem jött be, az embereknem kezdték el ezért utálni Botkát, hát gyorsan váltott a kommunikációs stáb, és egyik reggel kikelve az ágyból, az villant meg két korty kávé közben a fejükben, hogy ez bizony nem felelőtlen ígéret, hanem bizony remek ötlet!

Na persze, olyan nem lehet, hogy Botka valami jót tesz, így meg is találták a hibáját az előterjesztésnek:

EZ BIZONY KEVÉS, MÉG TÖBBET KELL ADNI!

 




Azt most ne kérdezzék tőlem, hogy a fideszesek ezt számolatlanul vagy számolva ígérgetik, ahogy azt sem, hogy ezt aljas politikai számításból teszik-e, ahogy ezt korábban Botkáról állították. A közleményük annyira gyönyörű és magáért beszél, hogy változtatás nélkül megosztjuk önökkel:

„A szocialisták ahogyan az elmúlt hetekben, most is hazudnak. Minden alapot nélkülöző rágalomhadjáratot indítottak Szegeden, azt hazudva, a Fidesz nem támogatja a Botka László által bejelentett támogatásokat. Ez színtiszta szocialista hazugság, a Fidesz ugyanis mindent támogat, ami az emberek érdekében áll. 

Botka és hazug médiája állításával szemben ezért a Fidesz módosító indítványt terjeszt be a közgyűlés elé. 

Ebben azt javasoljuk, hogy 13.500 forintos juttatásban részesüljenek mind az idősek, mind pedig a tanévet kezdő gyermekek is a Botka által belengetett 10.000 forint helyett. A pluszjuttatást könnyedén előteremthetjük, ha elvonjuk a szeged.hu, és a Szegedi Tükör c. szocialista propagandakiadványok támogatását. Inkább a szegedi idősekre és gyermekekre költsük a pénzt, mint hazug szocialista propagandasajtóra! 

Fidesz szegedi szervezete”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top