Politika

Ők buktak meg azután, hogy találkoztak Orbánnal – lista

Pestibulvar.hu

Nem Heinz-Christian Strache az első politikus, aki hamar megbukott, miután találkozott a magyar miniszterelnökkel.




 

Újra bejött az orbáni átok – sóhajtottak fel sokan, miután az osztrák alkancellár bejelentette lemondását. Ismeretes, néhány hete Orbán Budapesten fogadta Strachét, és egy szélsőjobboldali Salvini-Orbán-Strache szentháromságban azt vizionálta, hogy az EP-választás után meghódítják Európát.

EBBŐL ALIGHA LESZ VALAMI: STRACHE IDŐKÖZBEN MEGBUKOTT, ÉS CSAK IDŐ KÉRDÉSE, HOGY A DOMINÓK ORBÁN TÖBBI HAVERJÁHOZ IS ELJUSSANAK.

 

Nem Strache ugyanakkor az első, aki megbukott néhány héttel azután, hogy találkozott a kormányfővel. A hvg.hu összesítése szerint az átok már 2011-ben elkezdődött, miután Orbán meglátogatta Egyiptomban a helyi diktátort, Hosni Mubarakot. Már rögtön másnap elérte az arab tavasz az országot, ami Mubarak totális bukásával végződött.

De Orbán ugyanígy megbuktatta

  • 2011-ben Silvio Berlusconit (a politikus leszerepelt nem sokra azután a választáson, hogy Orbán bejelentette: mellette áll),
  • Miheil Szakaasvili grúz miniszterelnököt 2012-ben érte utol a sorsa, nem sokkal egy olyan kampányrendezvény után, melyre Orbánt is meghívta,
  • 2012-ben szintén megbukott Andrius Kubilius litván vezető is, három héttel azt követően, hogy összecsókolkozott Orbánnal,
  • De ugyanígy megbukott a szlovák Robert Fico és az ukrán Viktor Janukovics is, hiába magyarázta Orbán, hogy ők a térség stabilitásának motorjai.

 




Most Strache volt soron. Felkészül Salvini és Trump?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top