Politika

A legnépszerűbb műsorain keresztül nyírná ki az RTL Klubot Orbán – nem térdeltek le, jön az újabb médiaháború

Pestibulvar.hu

Ha már nem vette meg neki a Roszatom, jön a bosszú.
 

Maga a miniszterelnök jegyzi azt a határozatot, mely szerint ezentúl nem kaphatnak állami támogatást

  • a valóságshowk,
  • a 20-nál több részből álló szappanoperák,
  • az improvizációs műsorszámok és sorozatok,
  • az úgynevezett scripted reality műsorok.

 

Ahogy ahhoz Orbánisztánban már hozzászokhattunk, fellebbezésnek helye nem lesz, a támogatásra való jogosultság megállapítására vonatkozó kérelmeket ugyanis automatikusan el fogja utasítani a mozgóképszakmai hatóság.

A döntés olyan sikerműsorokat érinthet majd,

MINT A BARÁTOK KÖZT, A VALÓVILÁG, A MI KIS FALUNK, A KONYHAFŐNÖK VAGY AZ ÉJJEL-NAPPAL BUDAPEST.

 

Orbánék célja minden bizonnyal az, hogy kihúzzák a szőnyeget a TV2 nevű propagandacsatorna legnagyobb riválisának számító RTL Klub alól. Bár a határozat érinteni fogja a TV2-t is, nekik kormánypárti csatorna lévén nyilván ezután sem lesznek forrásbeli problémáik, az RTL Klubnak viszont annál inkább elképzelhető.
 

Ismeretes, Orbánék a lassú kivéreztetés módszerével lehetetlenítették el az utóbbi években az összes független médiát, Simicska Lajos is emiatt volt kénytelen tavaly bedobni a törülközőt. Az utóbbi időszakban több olyan hír is napvilágot látott, miszerint a kormányfő a gigamédiaholding tavalyi megalakulása ellenére továbbra is elégedetlen a hazai sajtóviszonyokkal, ennek szólhat, hogy a maradék, olykor külföldi, de többnyire szimplán csak nem kormánypárti kezekben lévő médiát ki akarják söpörni az országból.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top