Politika

Vágó István elegáns választ adott a Dobrev Klárát és a DK 550 ezer szavazóját gyalázó megmondóembernek

nyugatifeny.hu

A korábbi kvízmester megvédte pártját a gonosz rágalmaktól.




Beszámoltunk róla, hogy a Demokratikus Koalíció vasárnapi, 16,3 százalékosválasztási eredménye kihozta a fenevadat az ellenzéki oldal DK-gyűlölő megmondóembereiből.

 

A legmélyebbre talán egy bizonyos Konok Péter süllyedt. (Ő az az úr, aki 50 éves korára azzal tett szert némi ismertségre, hogy az elmúlt években Pörzse Sándorokkal, Gójmotoros Imrékkel és egyéb kétes figurákkal osztotta az észt a legnyomasztóbb Jobbik-simogató műsorokban.)

 

A pár hete Dobrev Klárát egyébként Elena Ceaușescuhoz hasonlító Konok hétfőn egy mellbevágóan aljas írást tett közzé, amelyben nem csak a Demokratikus Koalíciót, de annak 554 ezer szavazóját is ócsárolta; egyebek mellett fideszességgel (!) idegenellenességgel, programtalansággal, szektássággal, fizetett trollsággal vádolva őket, az általuk támogatott párt elnökét pedig “egészségtelen gáznak” nevezve.

 

nyugatifeny.hu

 

Kedden Vágó István, a DK politikusa reagált Konok Péter posztjára.

 

Vágó diplomatikusan annyit írt:

“És az milyen már, hogy megtudtam korunk jeles gondolkodójától: olyan “pártszekta” tagja lettem, melyet a Fidesz talált ki és tart fenn?

Ráadásul jellemzőm – egyéb disznóságok mellett – az idegenellenesség, a totális programtalanság, ami négy mandátumot hozott a NER-nek…

Igen. A NER-nek, aszongya. Merthogy a négy megszerzett mandátum Brüsszelben nyilván Orbán megerősödését fogja szolgálni. Szerinte.

Na, ma sem keltem fel hiába.

Én tudomásul veszem a véleményét, miszerint mindenki hülye vagy/és aljas. Cserébe ő is vegye tudomásul az enyémet: ez az ember belepistult az anarchizmusába.”




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top