Politika

Káslernek sikerült bohózatot csinálnia még a hajókatasztrófából is

Pestibulvar.hu

Sajtótájékoztatót tartott a szerda esti dunai hajóbaleset ügyében az emberminiszter, bár ne tette volna.




 

Szörnyű tragédia történt szerda este a Dunán, a Parlament közelében. Az alig egyéves Viking Sigyn utasszállító hajó hátulról nekiütközött a több évtizedes volt szovjet Hableánynak, melyen 35-en utaztak. 7 embert kimentettek, 7-en meghaltak, további 21 fő eltűnt.

 

Az ügyben büntetőeljárás indult, a hatóságok még mindig kutatnak a lehetséges túlélők után. A többségében dél-koreai állampolgárságú áldozatok miatt a dél-koreai miniszterelnök még Orbán Viktort is felhívta. A dél-koreai külügyminiszter be is jelentette, hogy soron kívül Magyarországra látogat, hogy érdeklődjön a fejlemények felől.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb katasztrófája miatt Kásler Miklós emberminiszter is összehívott egy sajtótájékoztatót, amelyen megjelent Horváth Ildikó egészségügyi államtitkár is. Káslerre jellemző módon azonban

SIKERÜLT MÉG EGY ILYEN TRAGIKUS ALKALOMBÓL IS BOHÓZATOT CSINÁLNIA,

amikor összesen egy összetett mondatban elhadarta, hogy kit melyik kórházba vittek, és hogy hány embert engedtek eddig el. Ezután kiviharzott a teremből, Horváth pedig egy szót sem szólt, további tájékoztatást nem adtak.




 

Csak remélni merjük, hogy a dél-koreaiakkal ennél barátságosabbak és közlékenyebbek lesznek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top