Politika

Nagy bejelentést tett az LMP – teljesen összeomlik Puzsér, ha ezt meghallja

Pestibulvar.hu

A bejelentést Kanász-Nagy Máté, a párt szóvivője mondta a Mércének.




 

Alighogy megírtuk, hogy az őrjöngve fröcsögő Puzsér már másodjára (!) is visszalépett az előválasztástól, az LMP szóvivője máris közölte, idézzük:

„AZ LMP ÜGYVEZETŐ ELNÖKSÉGE FELMONDJA A PUZSÉR RÓBERTTEL KÖTÖTT SZERZŐDÉST. TÁMOGATÁSUNK FELTÉTELE VOLT, HOGY A JELÖLT RÉSZT VEGYEN AZ ELŐVÁLASZTÁSBAN. MINDEN TOVÁBBIRÓL AZ LMP A NAPOKBAN DÖNT. HATÁROZOTT CÉLUNK, HOGY TARLÓS ISTVÁNNAK EGY ELLENZÉKI KIHÍVÓJA LEGYEN ŐSSZEL.”

 

Hiába próbált meg tehát az önjelölt főpolgármester-jelölt kiállni az EP-választáson totálisan összeomló LMP-ért és Jobbikért, úgy tűnik, Puzsér viselkedése már annyira vállalhatatlan, hogy ők is elkezdtek kihátrálni mögüle.

Érthető: az LMP többször is megkapta az elmúlt években az ellenzéki szavazóktól, hogy Orbán szekerét tolják. Ha valaha is vissza szeretnék szerezni támogatóikat, el kell kerülniük a legkisebb látszatát is annak, hogy ez így van. Puzsér viselkedése, mely egy az egyben Tarlós István érdekeit szolgálja, szembemegy ezzel, ezért a zöldpárt az egyetlen dolgot teszi, amit tehet ebben a helyzetben: végre megszabadul tőle.




ENNYIT A SÉTÁLVA ORDIBÁLÓ BUDAPEST PROGRAMJÁRÓL, NEM FOG HIÁNYOZNI.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top