Politika

Nem védte meg a bíróság: a Rogán-klán az egy bűnszervezet.

Pestibulvar.hu

Az Index ír arról, hogy a Kúria helyben hagyta azt az első- és másodfokú bírósági ítéletet, mely arról szólt, hogy Juhász Péter, az Együtt volt elnöke összefüggésbe hozhatja-e a maffiával és mondhatja-e Rogán Antal fideszes miniszterre, hogy bűnöző.




 

A két politikus közötti csetepaté még a 2014-es választási kampányban robbant ki, amikor Juhász Péter, belvárosi képviselőjelöltként olyan ügyeket hozott nyilvánosságra, amelyben Rogán Antal még V. kerületi polgármesterként hozzájárult ahhoz, hogy a piaci ár alatt adjon el a kerület lakásokat, épületeket.

 

A nagy port felkavaró állítások során Juhász önkormányzati döntésekkel, értékbecslésekkel bizonyította igazát, míg Rogán Juhász Péter nyilatkozatait gyűjtötte egybe, és perelte érte a volt ellenzéki politikust. A kifogásolt állítások között volt példáil, hogy Rogán Antal üzletelt  Portik Tamással, hogy

ROGÁN MAFFIÓZÓKKAL ÜZLETELT,

továbbá, hogy a Rogán-klán az egy bűnszervezet. A bíróság elsőfokon nem adott Rogánnak igazat, majd most a Kúria is kimondta az ítéletében, hogy

“NEM A FELPERESEK SZUBJEKTÍV SÉRTETTSÉG ÉRZÉSÉBŐL KELL KIINDULNIA, HANEM KÜLSŐ OBJEKTÍV SZEMLÉLETMÓDOT KELL ALKALMAZNIA.”

 

Ezek szerint, ha külső, objektív szemléletmódot alkalmazunk, akkor a következő állítások igazak:

  1. Rogán maffiózókkal üzletelt,
  2. a Rogán-klán az egy bűnszervezet,
  3. joggal lehet Rogán Antal bűnözőnek nevezni.

 




Mi ezt eddig is tudtuk, de most már bírósági döntés is van róla.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top