Politika

Meglepő bejelentés: a DK megnevezte főpolgármester jelöltjét

Pestibulvar.hu

“Olyan főpolgármester-jelöltet szeretnék a budapestiek figyelmébe ajánlani, aki megalkuvás nélkül és kőkeményen küzd Orbán rendszerével és Tarlóssal szemben” – mondta csütörtök rendkívüli sajtótájékoztatóján Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője. Majd bemutatta, kit ajánl Budapest élére:
KÁLMÁN OLGA TÉVÉS MŰSORVEZETŐT.

 

A szituáció igen érdekes, mert nem a DK elnöke, hanem annak EP listavezetője, Dobrev Klára jelentette be a hírt. Ennek okára Kálmán Olga rá is világított: “független jelölt vagyok a DK biztatására, Klára biztatására.”

 

Egyenlőre csak annyit tudunk a volt műsorvezető programjáról és városvezetői képességeiről, hogy el tudja magáról képzelni, hogy tárgyal Orbán Viktorral. A fantázia az lényeges egy politikus esetében, de ennél azért többre lesz szükség.

Így az előválasztás második fordulójában három jelölt mérkőzik meg:

  1. Karácsony Gergely – MSZP-P
  2. Kerpel-Fronius Gábor – Momentum
  3. Kálmán Olga – független, DK támogatással

 
Mint tudjuk, Puzsér Róbert végre megtalálta a mondvacsinált indokot, hogy ne vegyen részt az előválasztásban, mögüle mindkét szétesőben lévő ellenzéki párt kihátrált, ma már nem támogatja sem az LMP sem a Jobbik.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top