Politika

Itthon már mindent ellopott, most már Romániára fáj a foga

Pestibulvar.hu

Nemrég jelent meg a romániai közlönyben, hogy Orbán Viktor legjobb barátjának, Mészáros Lőrincnek a vagyonkezelőjéhez került a Romániában jegyzett Farmland Development Srl, amihez mintegy 1290 hektárnyi földterület is járt Arad és Bihar megyében – közölte a 24.hu.
 

A lap közlése szerint a Mészáros érdekeltségéhez tartozó Talentis Agro vásárolta meg 8,35 millió euróért, nagyjából 2,7 milliárd forintért a Farmland Development Srl-t, aminek jegyzett tőkéje körülbelül 5,2 millió euró.

 

A holland befektetők még 2015-ben kezdték felvásárolni a földterületeket elsősorban Bihar megye déli részén, majd vásároltak Arad megye északi részén is,

ÍGY KERÜLHETETT MOST ÖSSZESEN 1290 HEKTÁRNYI FÖLD A MÉSZÁROS LŐRINC BIRTOKÁBA.

 
A milliárdos csodaember tehát kezdi kinőni kicsiny hazánkat, lassan már nem tud mit idehaza felvásárolni, így kénytelen a határon túl is terjeszkedni, építeni birodalmát.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top