Sport

Deutsch: Zsidó sportközpontot épít a kormány

“Megszületett már az a kormányzati döntés, hogy felépül egy, a zsidó közösség tagjainak sportolási lehetőségeit gazdagító zsidó sportközpont,” jelentette be Deutsch Tamás a Maccabi Európa Játékok beharangozó sajtótájékoztatóján pénteken. Hozzátette: a beruházás pontos részletei kidolgozásra várnak, a hivatalos bejelentés pedig a sportrendezvény idején várható. Akibic.hu szerint arról van szó, hogy 

a kormányzat a Maccabi Európa Játékok pályázati anyagában vállalta egy sportközpont felépítését. 

 

 




 

 

A július 29-én kezdődő 15. Maccabi Európa Játékok szervezői pénteki sajtótájékoztatójukon bejelentették, hogy az eseményt Áder János köztársasági elnök, a rendezvény fővédnöke nyitja majd meg az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A játékokra 40 ország 3000 résztvevőjét várják, a központi helyszín a Ludovika Campus lesz. Deutsch ismertetése szerint napi háromszori kóser étkezéssel készülnek, ez összesen 78 ezer adag étel elkészítését jelenti. Hozzátette:

“a Maccabi Európa Játékok több mint sportesemény, Európa legnagyobb zsidó kulturális, közösségi és vallási rendezvénye is egyben.” 

A rendezvényt a kormány ötmilliárd forinttal támogatja.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top