Politika

Úgy megijedt a Fidesz Timmermanstól, hogy Kovács Zoltán nem bírja abbahagyni a sorosozást

nyugatifeny.hu

Ha valami fáj Orbánnak, akkor a megoldás: Soros.




A magyar kormány elfogadhatatlannak tartja, hogy Frans Timmermanskerüljön az Európai Bizottság élére, ugyanis a szociáldemokrata csúcsjelöltSoros György embere – mondta Kovács Zoltán vasárnap.

 

Az államtitkárt azt MTI-nek nyilatkozva kapta el a sorosozás:

“a most kimenőben lévő Juncker-bizottság alatt nyilvánvalóvá vált, hogy Frans Timmermans Soros György embere”.




 

Ha őt tennék meg a bizottság elnökének, akkor nyilvánvalóan “Soros György bábja kerülne a bizottság élére”, akin keresztül Soros György érvényesíteni tudná mind a bevándorlásban, mind a pénzügy- és gazdaságpolitikában a saját érdekeit – mondta.

 

Kovács Zoltán kijelentette: teljes mértékben elfogadhatatlannak tartják ezt a javaslatot, és Magyarország kormánya mindent megtesz azért, hogy megakadályozza egy ilyen forgatókönyv bekövetkeztét.

 

Nem csak Kovács Zoltánt vetették be, Orbán levélben könyörgött a Néppárt vezetőjénél, hogy akadályozza meg Timmermans megválasztását.




 

Mint már írtuk, nem véletlen, hogy Orbán ennyire tart Timmermanstól a holland politikus az Unióban az egyik legnagyobb kritikusának számít.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top