Politika

KDNP-s luxusnyaralás az adófizetők pénzéből

Fotó: MTI/Beliczay László

Még június elején tett udvariassági látogatást Szentpéterváron a KDNP két képviselője, Harrach Péter és Semjén Zsolt. A pénteki látogatás mindössze 45 percig tartott, azonban a kép politikus vasárnapig maradtak feleségeikkel a városban, ahol a magyar konzulátus szervezte múzeumlátogatáson és esti hajókiránduláson is részt vettek.




A HÉTVÉGI KIRUCCANÁS TELJES KÖLTSÉGE 2,7 MILLIÓ FORINTBA KERÜLT,

melyet az országgyűlés biztosított a KDNP költségkeretére terhelve, tehát az adófizetők pénzéből töltöttek el egy hétvégét Szentpéterváron a képviselők.

 

Hollik István kormányszóvivő arra a kérdésre, hogy ő etikusnak tartja-e, hogy két KDNP-s képviselő feleségeikkel közpénzből nyaraltak az orosz városban, csak nehezen tudott válaszolni. Hosszú gondolkozás után végül arra jutott, hogy ez teljesen természetes és bevett szokás, hogy egy hivatalos látogatás után pár napig még az adott városban maradnak a politikusok. Hozzátette, hogy tudomása szerint a képviselők feleségei önköltségükön utaztak.

Az RTL Híradó megkereste a KDNP-t, hogy megtudják, Harrach Péter és Semjén Zsolt feleségei kifizették-e annak a luxushotel költségeinek a felét, melyben a legolcsóbb szoba is 107 ezer forintba kerül naponta, és hogy a múzeumi belépők és étkezések felét is önköltségből fedezték-e, de kérdéseikre nem kaptak válasz.




 

A KDNP közleményben annyit reagált csak, hogy a feleségek maguk fizették az utat, de hogy ez pontosan mit takar, azt nem tudni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top