Politika

Váratlan szereplővel bővülhet az ellenzéki összefogás

Pestibulvar.hu

A közelgő őszi önkormányzati választásokig egyre kevesebb idő van hátra, és kezd megszaporodni a váratlan jelöltek névsora. Először még csak Puzsér Róbert korbácsolta a kedélyeket azzal, hogy főpolgármester szeretne lenni, majd erre a címre jelentkezett be Berki Krisztián is.
 

Most a Hír TV közlése szerint

A TAVALY DECEMBERBEN MONDOTT BESZÉDÉVEL HÍRESSÉ VÁLT NAGY BLANKÁNAK IS POLITIKAI AMBÍCIÓI VANNAK.

 

A nemrég érettségizett lány ugyan nem a fővárosban mérettetné meg magát, hanem Kiskunfélegyházán, de így is nagy eséllyel indulhat majd ősszel. A lap közlése szerint az MSZP támogatja Nagy Blankát, a lány pedig azt közölte megkeresésükre, hogy már több párt is támogatná őt.
Nagy Blanka határozott és céltudatos, ráadásul népszerűnek és ismertnek is mondható ellenzéki körökben, így remélhetőleg sikeres lesz az őszi indulása a választásokon és nyerni fog a kormánypárti indulóval szemben.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top