Politika

A kormány bebukhatja a nyugdíjkorhatár emelését: elsöprő többség tiltakozik ellene

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

A jelenlegi 64-ről 65 évre emeli a kormány az öregségi nyugdíjkorhatárt. Látható a kétségbeesés, hiszen a számokat kozmetikázni kell a Fidesznek, a nyugdíjrendszer pedig a jelenlegi formájában fenntarthatatlan. A nyugdíjkorhatár kitolása minden esetben a kudarc elismerése, hiszen ha egyik évben azt mondjuk, hogy 64 éves korig várható el egy felnőtt embertől az aktív munkavállalás, akkor miben változna ez a következő évben, hacsak nem bődületes hiány van a kasszában?




A gazdasági fejlődés, amit a Fidesz oly sokszor emleget, miért nem teszi lehetővé azt, hogy mindenki nyugdíjba vonuljon akár 60 évesen? Miért szükséges még egy évvel kitolni azt, ha nincs romokban a gazdaság? Nyitott kérdések ezek, de úgy tűnik, hogy a magyarok átlátják jelenleg, hogy valami nem stimmel.

 

Az ATV kiírt egy szavazást arról, hogy vajon egyetért-e a lakosság azzal, hogy egy évvel megemeljék a nyugdíjkorhatárt.

 

Kép forrása: ATV.hu




 

Látható, hogy a kép készítésekor: (16:30) a szavazók elsöprő többsége mondta azt, hogy jelenleg is nagyon magas a nyugdíjkorhatár, ezért nem kell azt tovább emelni.

 

A maradék 14% valószínűleg lefedi azt a réteget, amelyik kegyeltje a Fidesznek, vagy vakon bízik benne. Akárhogy is, ezt az emelést az Orbán-kormány nagyon csúnyán bebukhatja.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top