Politika

Kövér Lacira valaki adja rá a muszájkabátot! Ilyen őrültséget még ő sem szokott mondani

MTI-fotó

Mátészalkán járt a Fidesz bajszos megmondóembere. Június végén pusztító vihar ment keresztül a megyén, ennek ellenére a valódi szolidaritás kifejezése helyett Kövér László valami egészen elképesztő badarságot tudott mondani:
“A várható természeti és nem természeti csapásokat keresztényi lélekkel, józan ésszel és magyar öntudattal mindig el lehet majd hárítani.”

 

Ezen felül szorgalomittasan Kövér azt is kifejtette, hogy Európa hatalmas veszélyek közepette áll, meg kell védenünk Magyarországot, mert elveszítjük identitásunkat. Az országban persze nincs semmi probléma, egyedül a migrációval kell foglalkoznunk, és csakis a Fidesz tud minket megmenteni a “gonosztól”. Ismerős ez a forgatókönyv, az 1930-as években valami hasonló bontakozott ki Európában…

 
Hogy a fideszesek valójában mennyire keresztények, azt egy korábbi cikkünkben már bővebben kifejtettük. Ami viszont egészen elképesztő, hogy ezek a fideszesek akárhol is járjanak, valahogy mindig a migránsozásnál kötnek ki. Felmerül a kérdés, vajon náluk a vasárnapi családi ebédnél is ez a téma, vagy ezt a “migránsijesztgetést” csak az egyszerű, a Fidesz által csapdába ejtett választópolgárok érdemlik ki?

Akármelyik opció is legyen a valóság, egy biztos: elegünk van az arcátlan hülyítésből!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top