Politika

Lehullott a maszk – megmutatta az igazi arcát Orbán

Pestibulvar.hu

Az, hogy milyen villámgyorsan cserbenhagyta Boldog Istvánt a Fidesz, mutatja meg igazán, hogy milyen szinten elvtelen alapokon áll az Orbán-rendszer.




 

Orbán Viktor nem homofób. Pontosabban nem tudni, hogy az-e, sokat ugyanis nem tudunk arról, hogy mit gondol valójában a világról. Hiába hallgatjuk meg évente több alkalommal az aktuális “elemzését” a világpolitikai folyamatokról, ezeknek se füle, se farka, hiszen elsődlegesen nem arról árulkodnak, hogy mit gondol ő, hanem arról, hogy mit szeretne, hogy a szavazótábor gondoljon a világról.

 

Nehéz dolga van annak, aki azt szeretné tudni, hogy mi zajlik ténylegesen a miniszterelnök fejében. Ehhez a politikai pályafutása sem nyújt túl sok fogódzót. Volt ő már minden: harcos, ateista liberális, keresztény-konzervatív jobboldali, az utóbbi időben pedig radikális, illiberális populista. Első ránézésre nem köti össze ezeket lényegében semmi. Elég azonban kicsit jobban górcső alá venni a nagy váltásokat, és máris feltűnik egy közös pont: Orbán mindig épp az volt, amitől az adott időben a legtöbb szavazatot remélte a konyhára.

VAGYIS: A MINISZTERELNÖKNEK VALÓJÁBAN NINCSENEK ELVEI, CSAK ÉRDEKEI. NEM KÉPVISEL SEMMILYEN IDEOLÓGIÁT, CSAK EGY DOLOG SZÁMÍT NEKI IGAZÁN, A HATALOM.

 




Keresve sem találhatnánk ennek demonstrálására tökéletesebb példát az egyre szélesebbé duzzadó kólabotránynál. Ismeretes, a Fidesz ügyeletes főhomofóbja, Boldog István a Coca Cola bojkottjára szólított fel, amiért a cég egyenlőségjelet mert tenni a hetereoszexuális és a homoszexuális emberek szerelme közé legújabb plakátjain. Boldog István reakciója zsigeri és őszinte: ő egy igazi homofób ember, aki – Kövér Lászlóhoz hasonlóan – tényleg alacsonyabb rendű embernek gondolja az eltérő szexuális preferenciával rendelkező honfitársait. Bár a Fideszben – és szélesebb körben a jobboldalon – bizonyára sokan osztják a nézeteit, a párt Boldog kirohanására adott hivatalos reakciója tökéletesen demonstrálja, hogy

AZ ORBÁN-PÁRT VALÓJÁBAN AZ ÉGVILÁGON SEMMIT NEM GONDOL A VILÁGRÓL.

 

Azt írták, idézzük:

“MAGYARORSZÁG SZABAD ORSZÁG, EZÉRT MINDENKI SZABADON ELDÖNTHETI, HOGY ISZIK-E COCA COLA-T.”

 

Összesen ennyit reagáltak Boldog szavaira. Tőlük merőben szokatlan, diplomatikus választ adtak. Ebből egyértelműen levehető, hogy a homofób indulatokat más esetben egyébként szorgalmas kisdiák módjára felkorbácsoló Fidesz egy másodperc alatt cserben hagyja a homofóbjait, ha a hatalmi érdeke úgy kívánja. A kormánynak hosszú évek óta a Coca Cola az egyik elsőszámű stratégiai partnere, rengeteg munkahelyet teremt itthon a multicég. Ha tehát választani kell a hatalmi érdek és a káros – de valóságos – ideológia között, habozás nélkül az előbbit választják.

 




Az, ami az egyik nagy átka tehát az Orbán-rendszernek – miszerint mindent a hatalomért -, helyzettől függően egyben könnyen lehet, hogy az egyik legnagyobb áldása is. Ha ugyanis a hatalmi érdek úgy kívánja, hogy Orbán toleráns legyen, seperc alatt az lesz. Elvégre semmi más nem fontos, csakis a hatalom.

ÚGYHOGY MINDENKI NYUGODJON LE: A HOMOSZEXUÁLISOK – EGYELŐRE – SZERENCSÉRE BIZTONSÁGBAN VANNAK.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top