Belföld

Ismét viharok és jégzivatarok csapnak Magyarországra, figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat

168ora.hu

Zivatarveszély miatt az ország északi felében tíz megyére és a fővárosra figyelmeztetést adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat.




 

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Budapestre, Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Vas megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

 

Azt írták: kedden délután, este az északi megyékben már nagyobb területen intenzívebb zivatarok is kialakulhatnak, melyhez néhol 20-30 milliméter csapadék, jégeső, illetve viharos (60-80 kilométer/órás) szél társulhat. Észak-Magyarországon heves zivatar sem kizárt 80-90 kilométer/óra feletti szélrohammal, nagy méretű jéggel.

 

Kedden tovább erősödik a nappali felmelegedés. A napi középhőmérséklet főként a Dél-Dunántúlon helyenként már 25 fok köré emelkedik.




 

Az előrejelzés szerint a legalacsonyabb hőmérséklet 12-18 fok között várható. A legmagasabb hőmérséklet 27-32 fok között alakul.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top