Politika

Ezen elhasalsz: Németh Szilárdról írt dalt a tabuk nélküli zenekar – brutális lett!

MTI-fotó: Koszticsák Szilárd

Nagyon nehéz úgy megbotránkozással hallgatni egy zenét, – ami a politikai korrektségtől olyan távol van, mint akiről szól – hogy közben visítasz a nevetéstől. Bevallom, ez történt a Központi Hatalomnevű szatirikus, a káromkodásokkal legszebben bánó zenekar legújabb számának hallgatása közben.




A Központi Hatalom már nem egy politikust és közéleti személyt figurázott ki nagyon éles, a hallgatóknak is kifejezetten kellemetlen dallal. Németh Szilárdot a nemzet disznójaként mutatja be kendőzetlenül a zenekar.


Őszintén mondom, hogy csak saját felelősségre hallgasd meg! (Vonatkoztass el egy kicsit a csúnya szövegtől, tetszeni fog…)




 

A zenekar már beharangozta a Facebook-oldalán a következő dalt is. Szó szerint idézve őket: “Készül az új dal Orbán Viktor segglyukáról Bayer Zsolt-ról.”

 

A magam részéről biztosan elmondhatom, hogy már várom a Bayer-dalt is. Szerintem magadnak Te is beismerheted! 😉

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top