Politika

Elborzasztó hír jelent meg az egészségügyről: ez a fideszeseket is meg fogja rázni

MTI/Koszticsák Szilárd - a kép csak illusztráció

Köztudott, hogy az Orbán kormány 2010 óta a legtöbb forrást az oktatástől és az egészségügytől vonta el. Ennek meg is van az eredménye, és évek óta tapasztaljuk, hisz az elszenvedői vagyunk.

Most éppen készenléti helyzetet hirdették a Szent Margit Kórházban szakorvoshiány miatt. Nincs ki ellássa az akut gyomorbetegeket. Ha a beteg szállítható állapotban van, akkor átviszik a Honvédkórházba, de ha nem, akkor a kezelőorvosnak, illetve az ügyeletes orvosnak kell gondoskodnia a stabil életfunkciók fenntartásáról. Stílusosan szólva “biztató” kórkép egy 21. századi európai főváros egészségügyi ellátórendszeréről…

 

Orbánék építenek maguknak luxuskórházat, amit az adófizetőktől ellopott pénzből könnyedén kifizetnek. De velünk mi lesz?


Ez Orbán Magyarországa… Na, ezen kell közösen változtatnunk, kezdve azzal, hogy októberben elzavarjuk őket legalább az önkormányzatokból.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top