Politika

Egyetlen fideszes képviselőt sem érdekelt a gyermekes családok hajléktalanságának megelőzése

Kiemelt kép: Szabó Tímea/Facebook

“Ennyi kormánypárti képviselő jött ma be a kilakoltatások előtt álló családok és devizahitelesek megsegítésére összehívott rendkívüli ülésre. Családbarát kormány”

– így kommentálta a párbeszédes Szabó Tímea, hogy a parlament pénteki rendkívüli ülésén egyetlen kormánypárti képviselő sem jelent meg.

 




 

Ennyi kormánypárti képviselő jött ma be a kilakoltatások előtt álló családok és devizahitelesek megsegítésére összehívott rendkívüli ülésre. "Családbarát" kormány.#mszppárbeszéd #közöslista

Közzétette: Szabó Tímea – 2019. május 17., péntek

 




Az ülés előtt Misetics Bálint, A Város Mindenkié aktivistája azt mondta, nem működik jól az a társadalom, ahol az emberek hagyják egymást hajléktalanná válni, és nem működik jól az az állam, ami hajléktalanná teszi a saját állampolgárait. Közölte, az Utcajogász Egyesülettel közösen készített indítványuk arra kötelezné az önkormányzatokat, hogy a hajléktalanná válás által fenyegetett vagy már hajléktalanná vált gyermekes családokat helyezze el.

Az ülésen megjelent ellenzéki képviselők felszólalásairól – amelyekre a fideszesek nem voltak kíváncsiak – a lenti cikkünkben tájékozódhatnak.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top