Politika

Egymás torkának estek a fideszesek – Orbánnak könyörögnek, tegyen rendet

Pestibulvar.hu

Gyulán olyan mértékben estek egymásnak a helyi fideszesek, hogy egy 23 oldalas levélben tudták csak összefoglalni a történéseket, amit jó óvodás módjára gyorsan el is küldtek a legnagyobb főnöknek, de Orbán Viktor mellett kapott belőle Kövér László és Kubatov Gábor is.




 

A konfliktus alapja, hogy a mára már a pártból is kiszorult alpolgármester rájött, hogy a

FIDESZES VÁROSVEZETÉS LOP!

 

Ez a számunkra nem meglepó dolog ugyanúgy történik Gyulán is, mint az ország többi részén: város vezetés összenőtt egy vállalkozói körrel, amely verhetetlen a közbeszerzéseknél. Egy szűk körtől függ minden, írja levelében a volt alpolgármester.

Úgy látszik, bebizonyosodott a régi mondás, miszerint “korrupció az, amiből minket kihagynak” és abban a pillanatban,

AHOGY AZ ÚJ FIDESZESEK KISZORÍTOTTÁK A RÉGIEKET, AZOKNAK RÖGTÖN MEGNŐTT AZ ERKÖLCSI ÉRZÉKENYSÉGE!

 




Valószínűleg, a választások közeledtével, egyre több hírt fogunk kapni arról, hogyan veszekszenek a koncon a fideszesek, hogyan próbálják majd megfúrni egymást, mert az látható, hogy jelentősen csökkenni fog a fideszes önkormányzati helyek száma az országban. Szécsényben például már ott tart a helyzet, hogy a fideszes képviselők komplett kiléptek a pártból, így az ottani kétharmad egy tollvonással nullára csökkent.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top